Den italienske vinbar og jazzcafè

​Jazzklub præsenterer

AUGUST​

Søndag d. 14. august kl. 14-17

Big jazz day​

GRATIS UDENDØRS KONCERT​

Traditionen tro skyder Café Divino efterårets jazzprogram i gang med en gratis, udendørs koncert. I år med hele fire programpunkter, og det er musikere, som vi tidligere har haft lejlighed til at glæde os over. Vi krydser naturligvis fingre for at vejrguderne er med os, mens vi lytter til Leif Juul Jørgensens kvartet, Janus Templetons trio, Søren Lampes kvartet og Mathias Heise Quadrilion. Vi kender jo ”recepten”: musik, rødvin, kaffe, is, måske lidt frokost. Det bliver hyggeligt.

BOOK ET BORD

Entré 90,-

Sikre dig et bord ved at bestille en 3 retters JazzMenu.

​Inkl. aperitif med appetitvækker -

Divinos aperitif Aperol Spritz

(Livlig chardonnay og aperol)

Pris 369,-

(exkl. drikkevarer)​

RING PÅ 49 13 63 77

eller send en mail il cafedivino@cafedivino.dk

SEPTEMBER​

Torsdag d.8. september kl. 20 Entré 90,- kr​

THE DANISH JAZZ QUARTET​

The Danish Jazz Quartet. Det lyder jo helt neutralt. Men de fire herrers samarbejde er noget af det glædeligste, der er sket i dansk jazz i de senere år, i hvert fald når vi taler om den del af jazzen, der bekender sig til en lidt ældre stilopfattelse. Samarbejdet mellem Leif Juul Jørgensen (klarinet) og en rytmegruppe med Søren Kristiansen, Jesper Lundgaard og Alex Riel har foreløbig udmøntet sig i to fremragende cd’er med swingmusik af reneste vand. Jørgensens Edmond Hall-inspirerede klarinet og den frækt swingende trio omkring ham viser os jazzens essens rullet ud, så det swinger fra start til mål.

Torsdag d.22 september kl. 20

TANGO CATZ​

​Kvartetten Tango Catz er et nyt navn på Divinos lille scene: Fire klassisk uddannede musikere mødtes for nogle år siden, forenet i et ønske om at udforske den argentinske tangos muligheder. Men tango er jo mange ting, og de fire – Marie Värme (accordeon), Anna Klett (klarinet), Anna Vilain (cello ) og Selma Gade (klaver) – breder sig over tangoens store og følelsesmættede univers, fra dens liv i Buenos Aires’ havneknejper og bordeller for 100 år siden til Astor Piazzollas ”tango nuevo”, den langt mere kunstfærdige og raffinerede musik. Men uanset udgangspunktet: Lidenskab for alle pengene.

OKTOBER​

Torsdag d. 13. oktober kl. 20 Entré 90,- kr​

ACOUSTIC LOUNGE

Acoustic Lounge leverer jazz med cubansk og soul-farvet anstrøg. Pianisten og sangeren Søren Baun er gruppens ankermand, og omkring ham finder vi så erfarne navne som Claus Waidtløw på alt- og tenorsax, Jesper Bodilsen på kontrabas og de to slagtøjsspillere Anders Pedersen og Michael Hartvig. Her går jazzens amerikanske fundament og den cubanske musiks farverige gnister op i en højere enhed.

Onsdag d. 26. oktober kl. 20 Entré 90,- kr​

JESPER BODILSEN SCENOGRAFIE

Bassisten Jesper Bodilsen er en kær (og jævnlig) gæst på Divinos lille scene. Denne aften præsenterer han sit ”italienske” projekt, ”Scenografie”, hvor medspillerne bl.a. er klarinetisten Nico Gori, accordeon-spilleren Francesco Cali og guitaristen og sangeren Joe Barbieri. Det er en musik, som sømløst forener jazzen og det nutidigt folkloristiske, understreget af de tre italienske medvirkende. Vi har i mange år vidst at Bodilsen var en formidabel bassist. Med denne musik viser han os overbevisende at også hans kompositoriske talent er betydeligt.

NOVEMBER​

Torsdag d. 10. november kl. 20 Entré 90,- kr​

PAOLO RUSSO & BJARKE FALGREN DUO

Pianisten og bandoneonspilleren Paolo Russo og violinisten Bjarke Falgren møder vi jævnligt på Cafe Divino. For de to pragtfulde spillemænd synes begrebet ”musikalske grænser” ikke at eksistere. Begge har i mange år boltret sig vidt og bredt: Russo både i jazz, folkemusik og filmmusik og Falgren i så forskelligartede sammenhænge som Reve Boheme, Hot ’n’ Spicy, Mads Langer og Odense Symfoniorkester. Bliver det jazz? Måske. Bliver det folkemusik ? Måske. Bliver det sprudlende ? Helt afgjort. Bliver det sentimentalt ? Jaa, måske også. Bliver det medrivende og swingende ? OGSÅ I DEN GRAD.

Torsdag d. 24. november kl. 20 Entré 90,- kr​

KATRINE KROG RUSSO (SANG TÆT PÅ)

En af stjernestunderne sidste år var en aften med sangerinden Katrine Krog Russo, pianisten og bandoneonspilleren Paolo Russo og bassisten Thommy Andersson. Hendes sange rummer både jazz- og viseelementer og hun synger med en herligt præcis diktion, som det også kan høres på hendes cd. Og så er de to medfølgende herrer jo også i høj grad værd at lytte til. For nu at sige det mildt…..

DECEMBER​

Special event

JULEAFSLUTNINGSKONCERT

Onsdag d. 14. december kl. 20

Torsdag d. 15. december kl. 20

Ekstra konkert

Fredag d. 16 december kl. 20

Entré 150,- kr pr. dag​

Jazzmenu (special disse aftener) 399,- (exkl. drikkevarer)

CÆCILIE NORBY & LARS DANIELSSON

Juleafslutning……lidt ud over det sædvanlige…..

Cæcilie Norby (sang) & Lars Danielsson (bas, cello, m.m.).

Et af dansk jazz’ stærkeste makkerpar (også internationalt). Slet ingen grund til at remse deres meritlister op. Egentlig bør vi vel kun sige: Bestil billet(ter) i god tid……

BOOK ET BORD

Entré 90,-

Sikre dig et bord ved at bestille en 3 retters JazzMenu.

​Inkl. aperitif med appetitvækker -

Divinos aperitif Aperol Spritz

(Livlig chardonnay og aperol)

Pris 369,-

(exkl. drikkevarer)​

RING PÅ 49 13 63 77

eller send en mail il cafedivino@cafedivino.dk

Jazzcafé Divino

Mørdrupvej 1 A | 3060 Espergærde​

Tlf: 49 13 63 77 | cafedivino@cafedivino.dk

Åbningstider

Man - Lør: 11-22

Søn- og helligdage: 10-21

OBS!

1.oktober - 28.februar

Søn-og helligdage 10-17