​Den italienske vinbar og jazzcafè

Jazzcafé med live jazz og respekt for musikken

Leder du efter en jazz-cafe med live jazz? Hos Café Divino i Espergærde nær Helsingør kommer der besøgende fra hele Nordsjælland. Vi er en mindre jazz-cafe med plads til et halvt hundrede siddende gæster, der alle har en passion for jazz-musik.

Mindre jazz-cafe i gode omgivelser

Vores jazz-cafe er en jazzklub, hvor du tegner medlemskab for et år ad gangen. Her er jazz-følelsen og stemningen altid i top.

Vi har både udenlandsk og dansk jazz, men primært danske musikere. Der er plads til fire musikere på scenen ad gangen. Man skal kante sig lidt rundt, men stemningen og rummets lyd er god.

Du kan nyde vores live-jazz i et lokale med fremragende sort/hvide musikerportrætter på væggene. Du vil bemærke, at der er autografer på, for musikerne skriver deres autograf efter hver koncert. Du kender sikkert de fleste af dem.

Bestil bord for at nyde vores gode mad og jazz-musik

Vi byder på en 3-retters jazzmenu med en appetitvækker på Mørdrupvej i Espergærde. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende vores jazz-cafe.

Du kan ringe til os på telefon 49 13 63 77 for at høre nærmere. Eller du kan skrive til e-mail cafedivino@cafedivino.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

​"Hyggeligt sted med god stemning. Skønne enkle italienske specialiteter serveret med italiensk charme. Absolut min lokale favorit"

- Lotte Waldorf

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,3 / 5 på baggrund af mere end 498 anmeldelser på Facebook og Google

Divina Pizza & Birra

Strandvejen 159
​3060 Espergærde

Telefon: 49 13 61 77

Åbningstider

Man - Lør: 11-22

Søn- og helligdage: 10-21

(køkkenet lukker en tiime før)

SØNDAGSBUFFET

199,-

​HVER SØNDAG 17-20