​Den italienske vinbar og jazzcafè

Artistico

​Med det nye skud på stammen isbaren Artistico, er Café Divino vendt tilbage til rødderne. 

Café Divino startede for over 20 år siden, som isbar på hjørnet af Mørdrupvej og Strandvejen i Espergærde.

På Artistico er det den selvsamme Nikolaj, der udvikler og producerer sin gelato artigianale, håndlavet italiensk is på de bedste sicilianske råvarer, med base af god, dansk økologisk mælk og sødet med økologisk rørsukker. ​

Italiensk is i mange smagsvarianter

​​Er du til italiensk is, tilbyder vi hos Artistico noget af det mest velsmagende og autentiske italienske is til dig, der er bosat i Helsingør, Espergærde eller andre steder i Nordsjælland, hvor du er lige i nærheden af vores hyggelige café. Vi byder på flere forskellige specialiteter fra støvlelandet, som har stolte traditioner, hvor du blandt andet finder is i mange smagsvarianter.

Særligt gelato er en af italienernes store specialer, da de gennem mange år har været kendt for deres evne til at fremstille frisk, hjemmelavet is med blandt andet frugt,  og chokolade. Her i caféen har du mulighed for at smage på nogle af de kvaliteter, som vi selv er stolte af og serverer med sædvanlig italiensk charme.

Hjemmelavet italiensk is i høj kvalitet

Det kræver en særlig uddannelse at kunne fremstille ægte italiensk is (gelato). Derfor kan vi tilbyde alle vores gæster hjemmelavet is i høj kvalitet, som er fremstillet af nogle af de bedste råvarer.  

​Uanset om det er sorbet- eller hvilken type is det er, har det en friskhed og en cremethed, der ikke fås i andre typer is.

Hele året har vi også 1/2 lrt bokse med vores hjemmelavede is, som takeaway.

Benvenuti al settimo cielo! (Velkommen i den syvende himmel)

​"Hyggeligt sted med god stemning. Skønne enkle italienske specialiteter serveret med italiensk charme. Absolut min lokale favorit"

- Lotte Waldorf

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,3 / 5 på baggrund af mere end 498 anmeldelser på Facebook og Google

Divina Pizza & Birra

Strandvejen 159
​3060 Espergærde

Telefon: 49 13 61 77

Åbningstider

Man - Lør: 11-22

Søn- og helligdage: 10-21

(køkkenet lukker en tiime før)

SØNDAGSBUFFET

199,-

​HVER SØNDAG 17-20